WĘGIEL AKTYWNY

WĘGIEL AKTYWNY

20.00  z VAT

Ulga dla skóry trądzikowej i problematycznej.

Węgiel aktywny wykazuje korzystny wpływ na skórę z problemami. Tonizuje ją i zmniejsza wydzielanie się sebum oraz łagodzi zmiany trądzikowe.

Węgiel aktywny: usuwa bakterie, toksyny i inne zanieczyszczenia, złuszcza martwy naskórek.

Waga: 125 g.

 

Kategoria: Tagi: , , , ,
000

SKŁAD: oliwa z oliwek, olej kokosowy, shea (karite), olej ryżowy,olej rycynowy, węgiel aktywny.

Ingredients (INCI): sodium cocoate, sodium shea butterate, sodium ricebranate, sodium cocoa butterate, sodium castorate, carbon.